domingo, 5 de septiembre de 2010

HUELGA GENERAL-29-09-10

La Barceloneta en peu de vaga

HABER CUANDO QUEDAMOS EN LA REPÚBLICA DE TORRERO

Assemblea de barri
dijous 9 de setembre a les 20h
a la plaça de l'església

Quina és la teva vaga?
V de Veïna, V de Vaga
Veí, veïna:


Com ja deus saber, aquest 29 de setembre del 2010 hi ha vaga general. Ja era hora a aquestes alçades de la Crisi convocar una vaga general, tot i així creiem que amb una aturada de 24 hores no n’hi ha prou. És per això, per fer front a aquesta situació i per a preparar una vaga general valenta, que s'està formant l'Assemblea de Barcelona, on participen, treballant des de l'horitzontalitat, gent de sindicats diversos, cooperatives, associacions de veïns, centres socials i ateneus, etc.

Un objectiu clar és la creació de comitès locals a les empreses i també als barris. I és que els problemes que ens afecten a tots i totes es concreten a nivell local, en l'entorn més proper, on ens trobem amb els altres, família, companys, veïns i amics, allà on poden sorgir les solidaritats i les aliances.

Solidaritat i combat contra la reforma laboral, que afavoreix l'acomiadament i precaritzarà encara més les nostres condicions de vida. Contra la propera reforma de les pensions, que abocarà les persones grans a la carestia i a tots plegats a un futur ben magre. Contra les retallades socials imposades pels Mercats Financers a través del govern de torn. Amb totes aquestes mesures ens volen fer pagar molt cara una crisi que no hem creat nosaltres, mentre els bancs i els grans especuladors són salvats amb diners públics.

No hay comentarios: